DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Studenten op de fiets langs Haagse projecten

Studenten op de fiets langs Haagse projecten

Zo’n 25 studenten van technische studies deden donderdag 21 november mee aan de DGMR-fietstour. Vanuit ons kantoor in Den Haag stapten we met elkaar op de fiets om onze uitdagende projecten in het centrum van Den Haag te bekijken. Deze kennismaking met de praktijk is een waardevolle aanvulling op het technisch onderwijs.

Studenten op de fiets langs DGMR-projecten in Den Haag

Verbinding met praktijk

Op het programma stonden uiteenlopende projecten van DGMR. De transformatie van een kantoorpand naar duurzame woningen was een voorbeeld van onze bouw– en brandveiligheidsprojecten. Ook onze milieu– en RO-projecten kregen aandacht, zoals het reduceren van geluidsoverlast en trillingen van de tram. Onze adviseurs vertelden over de keuzes die ze maakten bij de oplossingen die gerealiseerd zijn. Voorafgaand aan de fietstocht kregen de deelnemers een introductie op het werk van DGMR.

 

Studenten op de fiets langs de Hoge Raad.

 

De hbo- en universitaire studenten waardeerden de afwisseling van de projecten. Ze waren blij dat ze op deze manier de theorie tijdens de studie konden verbinden met de praktijk. Daarvoor hadden we diverse opdrachten bedacht. Tijdens een hapje en drankje maakten we de winnaar bekend. Jaarlijks organiseert DGMR een kijkje in de keuken. Vorig jaar bezochten we ons project Binck Eiland. Komend jaar is kantoor Arnhem aan de beurt voor een inspirerend event.

 

Onze adviseurs

Gertjan Verbaan - DGMR

Gertjan Verbaan

Adviseur bouwfysica
Elza van Dam - DGMR

Elza van Dam

Adviseur milieu en ruimte

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.