DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Paul van Bergen 1 van de 50 winnaars Duurzame 50

Paul van Bergen 1 van de 50 winnaars Duurzame 50

Directeur Paul van Bergen maakt deel uit van de ABN AMRO Duurzame 50. Samen met de andere 49 winnaars van 2020 zet hij zich in voor de verduurzaming van Nederland. De Duurzame 50 onderstreept met de bekendmaking de collectieve inspanning.

Paul van Bergen in ABN AMRO Duurzame 50 van 2020

Gezonde gebouwen

Geen ranglijst, maar 50 winnaars die de hele vastgoed- en bouwsector inspireren en motiveren om met elkaar de schouders onder duurzaamheid te zetten. “Dit jaar ga ik mij hard maken voor energieneutrale en met name gezonde gebouwen met een structureel lagere materiaalbelasting”, licht Paul van Bergen toe.

Gisteren vond de digitale awardceremonie plaats. Met het thema ‘Silver, Gold, Green’ staat de spotlight vooral op ‘de groenen’ die een groep of branche meekrijgen in hun overtuiging en enthousiasme. Alle winnaars waren online aanwezig om samen het glas te heffen.

Onze adviseurs

Paul van Bergen

Adviseur bouwfysica

Een gezond gebouw met WELL

Groene werkomgeving in EDGE Olympic

Ambities om uw gebouw gezond te maken? De WELL Building Standard is een krachtig middel om een gezonde werkomgeving te creëren. Met als doel om de gezondheid en productiviteit van gebouwgebruikers te bevorderen. DGMR is de eerste WELL Performance Testing Organization van Europa.

Groene werkomgeving in EDGE Olympic

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.