DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Onze maatregelen tegen het coronavirus

Onze maatregelen tegen het coronavirus

DGMR volgt de maatregelen die het kabinet gisteren afkondigde om het coronavirus in te dammen. We sluiten vanaf vandaag onze kantoren; alle medewerkers werken vanuit huis. Ook zijn we niet meer aanwezig bij externe afspraken, maar proberen op afstand onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

DGMR en coronavirus

Gezondheid

We zijn ons ervan bewust dat deze maatregelen ervoor kunnen zorgen dat u niet de dienstverlening krijgt die u van ons gewend bent. Onze adviseurs proberen u zo goed mogelijk telefonisch, per mail of via videoconferencing te helpen. En uw adviseur is graag bereid uw vragen te beantwoorden.

Voor ons staat de gezondheid van onze medewerkers en die van anderen voorop. We doen er alles aan om de verspreiding van en besmetting met het coronavirus te voorkomen. Eerder werkten onze collega’s uit Noord-Brabant en degenen met klachten al vanuit huis. Nu kiezen we ervoor iedereen thuis te laten werken.

We vragen uw begrip voor deze situatie en gaan ervan uit dat onze relaties ook zorgvuldig te werk gaan.

Onze adviseurs

Antwan van Haaren is WELL Sound Advisor

Antwan van Haaren

Senior Adviseur Bouwfysica, WELL Sound Advisory & WELL AP

Christiaan de Wolf

Directeur Bouw en Senior adviseur Bouw- en geveltechniek

Grip op de luchtkwaliteit in bedrijven en scholen

Binnenluchtkwaliteit meten vanwege corona

Zonder te veel besmettingsrisico naar kantoor of naar school? Ventileren en de luchtkwaliteit meten, zeggen de specialisten van DGMR, bba binnenmilieu en Sensornet. Zij ontwikkelden SAM AIR die 24/7 de kwaliteit van de binnenlucht monitort.

Binnenluchtkwaliteit meten vanwege corona

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.