DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Laura van de Pol in DGBC Future Leaders Program

Laura van de Pol in DGBC Future Leaders Program

Deze week is de Dutch Green Building Week van DGBC. Deze richt de aandacht op verbindende leiders en strijdbare ambitieuze organisaties. Een van die aankomende leiders is collega Laura van de Pol. Zij volgt het Future Leaders Program 2021. “Om het beste uit elkaar te halen en samen te werken om een duurzame wereld te creëren.”

Met het Future Leaders Program in de duinen Marjan Minnesma met de future leaders in de duinen

Komende generaties

Het DGBC Future Leaders Program is een leiderschapsprogramma voor ambitieuze Young Professionals op het gebied van duurzaamheid en leiderschap. Een selecte groep wordt in een vijfdaagse training geprikkeld en uitgedaagd om zelf positie te bepalen en te inspireren. Collega Laura van de Pol verwoordt haar ambitie zo: “Mijn ambitie op dit moment is om een beweging op gang te brengen binnen de bouwwereld om te pleiten voor systeemverandering. Bouwen moet anders – waar al diverse methodieken en tools voor zijn – en minder als we de onder de 1,5 graad opwarming moeten blijven.”

Binnen DGMR geeft ze deze ambitie concreet invulling in de lancering van Kennisplatform Duurzame Toekomst. Samen met collega’s brengt ze kennis, deskundigheid en praktijkervaring over circulariteit, duurzaamheid en gezondheid bij elkaar. Om een op hol geslagen klimaat te voorkomen en te onderstrepen dat we aan de komende generaties verplicht zijn om voor de aarde te zorgen.

Duurzame rol

Voor ons is verduurzaming een vak én een overtuiging. Dat is niet alleen een belangrijk thema in de projecten die wij adviseren, maar ook voor de persoonlijke ontwikkeling. Omdat we opereren vanuit een intrinsieke duurzame en gezonde visie, is het een logische stap om ook te investeren in ontwikkeling. De kennis en inzichten die vanuit het programma voortkomen, integreren we in ons bedrijf. Om ook in de toekomst een duurzame rol in de bouwsector te vervullen.

Onze adviseurs

Laura van de Pol, DGMR

Laura van de Pol

Adviseur Duurzaamheid en gezondheid

Circulair bouwen voor de toekomst

Houten constructie van Triodos Bank, circulariteit in de bouw | DGMR

Samen kijken naar de haalbaarheid en toepassing van innovaties op het gebied van circulariteit. Zo ontstaan gebouwen die flexibel zijn en lang meegaan, waardoor we verspilling en sloop voorkomen.

Houten constructie van Triodos Bank, circulariteit in de bouw | DGMR

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.