DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Met de Groene Top Trein

Met de Groene Top Trein

DGMR-directeur Paul van Bergen geeft vrijdag 27 november 2015 vernieuwende bagage mee aan de reizigers van de Groene Top Trein die in aanloop naar de VN Klimaattop door Nederland rijdt.

Groene Top Trein | DGMR

DGMR-directeur Paul van Bergen geeft vrijdag 27 november 2015 vernieuwende bagage mee aan de reizigers van de Groene Top Trein die in aanloop naar de VN Klimaattop door Nederland rijdt. In de wagon Energie spreekt hij over het energieneutraal maken van gebouwen.

In nieuwbouw en in bestaande bouw is energieneutraliteit niet iets voor de toekomst, maar nu al realiseerbaar. Dat is de boodschap van Paul van Bergen van 14.36 tot 14.45 uur tijdens de reis van Den Bosch naar Amersfoort. Hij neemt om 14.50 uur ook deel aan het netwerkgesprek over Energie in de gebouwde omgeving, waarbij onder andere ook Hennes de Ridder aanwezig is.

De Groene Top Trein biedt een landelijk podium aan organisaties, scholen en bedrijven die goede oplossingen hebben voor het verminderen van broeikasgassen. Op vrijdag 27 november doet de trein vijf stations aan. De gasten die aan boord zijn, krijgen een uitgebreid inhoudelijk programma gepresenteerd, verdeeld over de thema's Energie, Innovatie, Kringloop en Vervoer.

Het programma start om 7.45 uur op perron 3A van Station Haarlem. Meer informatie vindt u op de website van de Groene Top Trein.

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!