DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Excursie A’DAM Toren met presentatie DGMR

Excursie A'DAM Toren met presentatie DGMR

Op donderdag 22 oktober 2015 organiseert KIVI een excursie naar de A’DAM Toren. DGMR geeft een toelichting op duurzaamheid en geluidsisolatie.

A'DAM Toren

Op donderdag 22 oktober 2015 organiseert KIVI een excursie naar de A'DAM Toren. Tijdens de excursie geeft Peter Bijvoet, adviseur bij DGMR, een toelichting op duurzaamheid en geluidsisolatie voor dit project.

De transformatie van het oude hoofdkantoor van Shell Research naar A'DAM Toren was voor het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) aanleiding de excursie te organiseren. De toren wordt multifunctioneel door dienst te doen als observatiepunt, hotel, club, kantoor en horeca.

DGMR is als adviseur bouwfysica, akoestiek en duurzaam bouwen bij het project betrokken. Het optimaliseren van de geluidisolatie tussen de verschillende functies binnen de bestaande constructie van de toren vormt een mooie uitdaging. Gebruik van LED-verlichting en onder andere warmte en koude uit de bodem zijn duurzaamheidsmaatregelen.

A'DAM staat voor Amsterdam Dance And Music en zal de toonaangevende positie in Nederland in de muziek en creatieve sector verder uitbouwen. De 22 verdiepingen tellende toren staat in het teken van duurzaamheid.

De excursie zit vol, meldt KIVI op zijn website

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!