DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Voor een duurzamer Den Haag

Voor een duurzamer Den Haag

DGMR-directeur Hans van Leeuwen is één van de 1000 Hagenaars en ook één van de selecte groep Haagse werkgevers en ondernemers die zijn ingeloot om op 31 oktober 2015 bij elkaar komen.

Haagse Krach

DGMR-directeur Hans van Leeuwen is één van de 1000 Hagenaars en ook één van de selecte groep Haagse werkgevers en ondernemers die zijn ingeloot om op 31 oktober 2015 bij elkaar komen. Vanuit het Haagse kantoor levert DGMR graag een bijdrage voor een schoner, mooier, leefbaarder én vooral duurzamer Den Haag. Bijvoorbeeld door bestuurders te inspireren met duurzame oplossingen en uit te dagen een visie op duurzaamheid en een beter woon- en leefklimaat neer te zetten.

Haagse Krach, zoals de beweging heet, verbindt Duurzaam Den Haag, het Haags Milieucentrum en vele vrijwilligers in hun betrokkenheid bij de stad. De bijeenkomst vindt plaats in de Fokker Terminal aan de Binckhorstlaan en duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!