DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/‘Samen bouwen aan duurzaam Groningen’

'Samen bouwen aan duurzaam Groningen'

Bezoek DGMR tijdens het jaarcongres van Duurzaam Gebouwd op 12 november aanstaande. ‘Samen bouwen aan duurzaam Groningen’ is het thema van deze bijeenkomst in de Martini Plaza in Groningen.

Duurzaam Gebouwd Congres

Bezoek DGMR tijdens het jaarcongres van Duurzaam Gebouwd op 12 november aanstaande. 'Samen bouwen aan duurzaam Groningen' is het thema van deze bijeenkomst in de Martini Plaza in Groningen. Op onze stand laten we zien wat DGMR hieraan gaat bijdragen:

  • Beoordeel of uw huisvesting door de gebruikers ook als duurzaam en comfortabel wordt ervaren met de Comfortmonitor.
  • Wat is de waarde van uw (leegstaand) vastgoed en welke waarde kunnen we toevoegen? Dit maken we inzichtelijk met de Waardescan.
  • Denkt u aan woningverbetering maar dan voor een scherpe kostprijs, geen overlast en een blijvend lage energierekening? Kom het nieuwe renovatieconcept Quod Novum bekijken van onze dochter Landstra.

DGMR is ook sponsor van Duurzaam Gebouwd en daarmee van dit congres.

Dagvoorzitter Inge Diepman neemt de deelnemers deze dag mee in een programma vol met interessante en inspirerende keynotes om Groningen aardbevingsbestendig te verduurzamen. Tevens vinden er twee workshoprondes plaats en wordt podium geboden aan de Nyenrode Supply Chain Award 2015 en de Gouden Kikker Award 2015. 

Een van de kanshebbers voor de Gouden Kikker Award is MEC Assen. De duurzaamheidsadviezen die DGMR gaf, leidden tot een gebouw dat is gebaseerd op een termietenheuvel.

Meer weten?
Bekijk het volledige programma van het Duurzaam Gebouwd Congres.

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!