DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/DGMR.solutions toont de kracht van parametrisch ontwerpen

DGMR.solutions toont de kracht van parametrisch ontwerpen

Zet de kennis van ingenieurs en de ervaring uit projecten in een model. Laat software deze data gebruiken om goed onderbouwde varianten van ontwerpkeuzes te tonen. En maak met 3D meteen zichtbaar wat dit betekent voor een gebouw of een ruimte. Onze nieuwe site DGMR.solutions illustreert de mogelijkheden.

Nieuwe site DGMRsolutions geeft inzicht in parametrisch ontwerpen

Duurzaam gebouwontwerp

Wat is het meest duurzame gebouwontwerp voor het optimaal benutten van daglicht, bezonning, thermisch comfort, geluid en energie? Welke mogelijkheden zijn er om maximaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte? Met parametrisch ontwerpen vinden wij samen met architecten en vastgoedontwikkelaars steeds het beste integrale antwoord. Al in een vroeg stadium van het ontwerp. Zoals bij projecten als IPS-scholen, ABN AMRO Foppingadreef en voor leverancier Somfy.

Eigen rekensoftware

Onze nieuwe site laat in één oogopslag zien wat de parametrische software van DGMR praktisch kan betekenen. Daarbij kunnen we putten uit jarenlange kennis en ervaring met bouwprojecten. We beschikken over een schat aan data die onze adviezen op het gebied van bouwfysica en duurzaamheid onderbouwen. En wij zijn de enige die gevalideerde en door de markt geaccepteerde eigen rekensoftware combineert met parametrisch ontwerp. En steeds komen er nieuwe opties bij.

Ga naar DGMR.solutions

Onze adviseurs

Richard Schmidt

Directeur software
Wali Jalal, Productmanager bij DGMR Software

Wali Jalal

Productmanager

Gertjan Verbaan

Senior adviseur bouwfysica

Christiaan de Wolf

Directeur Bouw en Senior adviseur Bouw- en geveltechniek

Duurzaam gebouwontwerp out-of-the-box

Parametrisch ontwerpen met de software van DGMR

Wat is het meest duurzame gebouwontwerp voor het optimaal benutten van daglicht, bezonning, thermisch comfort, geluid en energie? Welke mogelijkheden zijn er om maximaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte? Met parametrisch ontwerpen vinden we samen met architecten en vastgoedontwikkelaars steeds het beste integrale antwoord.

Parametrisch ontwerpen met de software van DGMR

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.