DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/DGMR deelt kennis in nieuwe podcastserie

DGMR deelt kennis in nieuwe podcastserie

Wat is WELL eigenlijk? Hoe kunnen we zelf bijdragen aan gezonde gebouwen? Waarom moeten binnenklimaat meer aandacht krijgen? Deze en andere vragen komen terug in de serie podcasts die DGMR gaat starten. Experts delen hun kennis in korte vraaggesprekken van circa 20 minuten.

DGMR start met podcastserie Gezonde gebouwen

Verdieping

Op 24 november aanstaande lanceert DGMR de eerste podcast. Via dit medium willen we luisteraars kort bijpraten over actuele thema’s. Onderwerpen die aansluiten bij onze passie voor duurzaamheid, veiligheid en gezondheid. De eerste drie podcasts gaan over gezondheid in gebouwen. Over de WELL Building Standard. Over de toepassing ervan in nieuwbouw en bestaande bouw. En over een gezond binnenklimaat dat in deze coronatijd extra relevant is.

In de dynamiek van een gesprek presenteren we laagdrempelig onze kennis. We delen deze in sessies van zo’n twintig à dertig minuten. De tijd die veel mensen gebruiken om een ommetje te maken. Dat is goed voor de mentale gezondheid én brengt meteen een stuk verdieping met nieuwe kennis.

Meer informatie

Volg de DGMR Podcasts op Buzzsprout, Spotify of Google Podcasts.

Onze adviseurs

Antwan van Haaren is WELL Sound Advisor

Antwan van Haaren

Senior Adviseur Bouwfysica, WELL Sound Advisory & WELL AP

Laura van de Pol

Ontwerper Bouwfysica & Gezondheid, WELL AP & WELL PTA

Een gezond gebouw met WELL

WELL AP Exam Prep Training

Ambities om uw gebouw gezond te maken? De WELL Building Standard is een krachtig middel om een gezonde werkomgeving te creëren. Met als doel om de gezondheid en productiviteit van gebouwgebruikers te bevorderen. DGMR is de eerste WELL Performance Testing Organization van Europa.

WELL AP Exam Prep Training

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.