DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Save the Date! DGMR Congres Fire Safety in a Sustainable Future

Save the Date! DGMR Congres Fire Safety in a Sustainable Future

21 maart 2024 – Singer Laren – inschrijving start 1 november 2023

Op 21 maart 2024 organiseert DGMR het Congres Fire Safety in a Sustainable Future. Zet deze datum vast in uw agenda, want deze dag wilt u niet missen!

Wij zijn trots op de bijzondere combinatie van internationale en nationale topsprekers die wij op dit congres samenbrengen om u te voorzien van de laatste inzichten op het gebied van Brandveiligheid.

Dit congres is een unieke gelegenheid voor brandveiligheidsprofessionals en gevelbouwers om op de hoogte te raken over de nieuwste ontwikkelingen.

 Meer over het congres

Topsprekers uit binnen- en buitenland

Dit DGMR congres zorgt ervoor dat u weer helemaal bij bent. Niet alleen door een holistische kijk te geven op de combinatie van brandveiligheid en duurzaam bouwen, maar ook door het aanbieden van de nieuwste onderzoeksresultaten en praktische informatie op relevante deelgebieden.

Wij zijn verheugd dat Luke Bisby (University of Edinburgh), Margaret McNamee (Lund University), Wojciech Wegrzynski (ITB), Johan Anderson (RISE),  Heikki Väänänen (European Commission), Rudolf van Mierlo (DGMR), Paul Hoondert (DGMR) Johan Hoogeweg (DGMR) en Patries Robijn-Meijers (DGMR) op dit congres hun inzichten en onderzoeksresultaten delen.

Vanaf 1 november kunt u zich aanmelden. Tot die tijd kun u voor meer informatie over de sprekers en het programma terecht op de site van het congres.

Naar de site

Onze adviseurs

Patries Robijn-Meijers

Adviseur brandveiligheid
Paul Hoondert, projectleider Brandveiligheid bij DGMR

Paul Hoondert

Adviseur Brandveiligheid

Johan Hoogeweg

Adviseur Brandveiligheid

Rudolf van Mierlo

Adviseur brandveiligheid

DGMR Congres Fire Safety in a Sustainable Future

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.