DGMR/Medewerkers/Patries Robijn-Meijers

Patries Robijn-Meijers

Adviseur brandveiligheid
"Patries is nieuwsgierig geboren en vindt het leuk om vraagstukken van zoveel mogelijk verschillende kanten te bekijken."

Patries’ werkbeleving

“Ik ben een teamspeler en geniet van de mensen om mij heen. Samen met teamgenoten een mooi en veilig gebouw realiseren of een complex vraagstuk oplossen: dat is mijn uitdaging en van een goed resultaat kan ik genieten.

Ik ben nieuwsgierig geboren en vind het leuk om vraagstukken van zoveel mogelijk verschillende kanten te bekijken. Door veel te vragen en goed te luisteren krijg je vaak waardevolle neveninformatie, waardoor ik een goed advies kan geven en bovendien een waardevolle werkrelatie opbouw met mijn klanten.”

Wat Patries bezig houdt

“In mijn dagelijks leven ben ik voornamelijk bezig met mijn gezin, familie en vrienden. Voor mij zijn de mensen om mij heen heel belangrijk.

Als het enigszins kan ben ik in mijn favoriete vakantieland, Oostenrijk, te vinden, waar ik geniet van de mooie bergen tijdens een mooie wandeling of fietstocht. Ook in mijn vakanties kan ik genieten van uitdagingen en overwinningen door overal de mooiste toppen te bereiken!”

Patries denkt mee over

  • Brandveilige gebouwde leefomgevingen.
  • Brandveiligheidsconcepten.
  • Complexe brandveiligheidsvraagstukken.
  • Cursussen en kennisoverdracht op het gebied van brandveiligheid.

Stel uw vraag aan Patries!

Vul het formulier in!

  • Hidden

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.