DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/De medewerkers van DGMR wensen u een comfortabel en gezond 2020!

De medewerkers van DGMR wensen u een comfortabel en gezond 2020!

DGMR wenst iedereen een comfortabel en gezond 2020

Bedankt!

We blikken terug op een jaar vol positieve energie. We noemden dit al in ons jaaroverzicht halverwege 2019. En die lijn met prachtige projecten en inspirerende ontmoetingen hebben we vastgehouden.

We bedanken onze klanten en relaties voor de goede samenwerking en het vertrouwen in ons werk. Ook in 2020 zoeken we graag de grenzen van de mogelijkheden op. Samen met opdrachtgevers die ook willen investeren in een comfortabele, veilige en gezonde leefomgeving. Wil je hieraan als nieuwe collega bijdragen? Kijk eens naar onze vacatures.

6 januari 2020

Op maandagmiddag 6 januari 2020 komen de medewerkers van DGMR samen om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Op deze middag zijn onze kantoren in Arnhem, Den Haag en Drachten niet bereikbaar.

Uiteraard kunt u uw verzoek wel alvast bij ons neerleggen via ons contactformulier. Een van onze adviseurs neemt dan binnenkort contact met u op.

Onze directie

Paul van Bergen - DGMR

Paul van Bergen

Adviseur bouwfysica
Ieke Kuijpers - DGMR

Ieke Kuijpers-van Gaalen

Adviseur bouwfysica
Edwin Tangelder - DGMR

Edwin Tangelder

Financieel directeur

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.