DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Berekenen zonder wachten

Berekenen zonder wachten

De Geomilieu-rekenservice die DGMR Software nu aanbiedt, rekent niet alleen sneller maar ook zonder dat gebruikers hoeven te wachten.

Geomilieu rekenservice zonder wachten | DGMR

De Geomilieu-rekenservice die DGMR Software nu aanbiedt, rekent niet alleen sneller maar ook zonder dat gebruikers hoeven te wachten. 

Door de toenemende vraag naar onze rekenservice en vanwege de nieuwe ronde van de geluidsbelastingkaarten voor overheden, heeft DGMR Software de capaciteit nog verder uitgebreid. Hierdoor is het mogelijk om grote modellen snel en eenvoudig door te rekenen zonder dat gebruikers hiervoor hun eigen computers hoeven in te zetten. Tijdens het rekenen kunnen de computer en Geomilieu gewoon gebruikt blijven worden. Als de berekening klaar is, krijgt de gebruiker automatisch een bericht in de e-mailbox, waarna de resultaten met Geomilieu weer kunnen worden opgehaald en bekeken.

Rekencapaciteit

Zeker nu overheden druk aan de slag zijn om de geluidsbelastingkaarten voor 2017 op te stellen en door te rekenen, is vaak veel rekencapaciteit nodig. Het gaat om grote modellen met lange rekentijden. DGMR Software wil met de rekenservice gebruikers voorzien van een tool die improductiviteit tegengaat en de aanschaf van dure soft- en hardware overbodig maakt. 

Voordelen

De belangrijkste voordelen van de Geomilieu rekenservice op een rij:

  • Modellen veel sneller doorrekenen dan u gewend bent
  • Ideaal hulpmiddel voor het doorrekenen van grote geluidsmodellen
  • Geen extra en dure software/hardware aanschaffen en beheren
  • Geen belasting van de eigen computer
  • Doorwerken met Geomilieu tijdens het rekenen
  • Computer hoeft niet aan te blijven staan
  • Net zo eenvoudig als lokale berekeningen

Wie een abonnement afsluit, ontvangt de Geomilieu rekenservice voor € 1.282,-.

 

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!