DGMR/Actueel en kennis/Events/Webinar: de verplichte Energie Audit (EED)

Webinar: de verplichte Energie Audit (EED)

Op 2 juli organiseerde de Dutch Datacenter Association (DDA) samen met DGMR en Royal HaskoningDHV een informatief webinar over de verplichte Energie Audit (EED) die eind dit jaar moet zijn uitgevoerd.

maatwerk voor bestaande en nieuwe datacenters, DGMR

Energie Audit

Tijdens het webinar bespraken collega Doede Wessels en Anne Spira (Royal HaskoningDHV) wat de EED precies voor de datacenterindustrie zal betekenen en welke acties organisaties de komende maanden moeten ondernemen om aan deadline van 1 januari 2021 te halen.

Per 31 december 2020 zullen alle ondernemingen (die geen KMO-status hebben) in Nederland wettelijk verplicht worden om een Energie Audit uit te voeren. Door de voorgestelde wetswijziging zullen alle bestaande MJA- en MEE-afspraken per 31 december 2020 komen te vervallen en is er de verplichting om een Energie Audit uit te (laten) voeren.

Terugkijken?

Onze adviseurs

Doede Wessels

Adviseur milieu en ruimte

Een gezond gebouw met WELL

WELL AP Exam Prep Training

Ambities om uw gebouw gezond te maken? De WELL Building Standard is een krachtig middel om een gezonde werkomgeving te creëren. Met als doel om de gezondheid en productiviteit van gebouwgebruikers te bevorderen. DGMR is de eerste WELL Performance Testing Organization van Europa.

WELL AP Exam Prep Training

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.