DGMR/Klanten/GreenStages

Samenwerken met GreenStages

Als sponsor van GreenStages ondersteunt DGMR de verduurzaming van de culturele sector. Binnen het convenant GreenStages werken poppodia en theaters collectief samen aan het verduurzamen van hun organisaties.

Samenwerking tussen GreenStages en DGMR

Duurzame keuzen

De verduurzaming richt zich hierbij zowel op de bedrijfsprocessen als op het eigen gebouw. Omdat de culturele sector veel mensen samenbrengt, zijn culturele instellingen zich zeer bewust van hun voorbeeldfunctie naar de maatschappij. Zichtbare maatregelen en informatie laten bezoekers zien welke duurzame keuzen je kan maken. Zoals minder plastic en fair trade producten gebruiken of slimme verlichting en zonnepanelen toepassen.

Naast de sponsoring levert DGMR ook een inhoudelijke bijdrage aan GreenStages, door voor poppodia en theaters hun energiegebruik inzichtelijk te maken en onderling te vergelijken.

Meer over GreenStages

Betrokken adviseur

Peter Bijvoet

Adviseur bouwfysica

Ontwerpen met BENG

PV-panelen waaier Energy Academy | DGMR

Bijna-Energieneutrale Gebouwen (BENG) worden de norm. Met BENG ligt er een solide basis om de komende jaren energie-efficiënt en duurzaam te gaan bouwen. Met onze jarenlange verdieping in de BENG regelgeving en onze praktijkervaring, kunnen we u goed helpen bij al uw vragen over BENG.

PV-panelen waaier Energy Academy | DGMR

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!