DGMR/Actueel en kennis/Publicaties/DGMR zet in op kennis, innovatie en mens

DGMR zet in op kennis, innovatie en mens

Na zes jaar de rol van senior adviseur voor bouw– en geveltechniek te hebben vervuld voor DGMR treedt Christiaan de Wolf nu ook op als partner bij het ingenieur- en adviesbureau. In zijn nieuwe positie richt hij zich vooral op het stimuleren van verbindingen, zowel intern als extern.

Reinoud Schaatsbergen |  Duurzaam Gebouwd  |  28 juni 2021

Atrium van Naturalis Foto: Bert Rietberg | J.P. van Eesteren

Expertises

Christiaan voor Duurzaam Gebouwd: “Ik geloof er ook in dat de samenstelling van onze diverse groep mensen ons sterk maakt. We hebben de absolute vakspecialisten, de praktische mensen die integraal kunnen adviseren en de communicatief sterke adviseurs. Allen bovendien met een sterke leeftijdsbalans en man/vrouwverdeling. Deze diversiteit maakt ons sterk, want in bouwprojecten kunnen zomaar vijf tot zes disciplines samenkomen die soms best tegenstrijdig zijn. Onze kracht ligt in de vertaling van die expertises, al denk ik dat het potentieel nog niet volop benut wordt.”

“Door thema’s als circulariteit, klimaat, gezondheid en digitalisering moet je een goede strategie hebben voor bijvoorbeeld je gebouwschil, installaties en opwekking”, aldus De Wolf. “Steeds meer klanten binnen vastgoed zijn daar vanuit de Paris Proof-gedachte mee bezig. Maar hoe doe je dat, op welke momenten en in welke combinaties van maatregelen?”

Lees het volledige artikel

Onze adviseurs

Christiaan de Wolf

Directeur Bouw en Senior adviseur Geveltechniek

Ontwerpen met BENG

PV-panelen

Bijna-Energieneutrale Gebouwen (BENG) worden de norm. Met BENG ligt er een solide basis om de komende jaren energie-efficiënt en duurzaam te gaan bouwen. Met onze jarenlange verdieping in de BENG regelgeving en onze praktijkervaring, kunnen we u goed helpen bij al uw vragen over BENG.

PV-panelen

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.