DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Menselijk welzijn centraal op The Campus

Menselijk welzijn centraal op The Campus

The Campus vormt het laatste deel van business park Park 20|20 gelegen in Hoofddorp. In The Campus staat het welzijn van de gebruikers en een gezond klimaat centraal. Comfort, energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid gaan hier hand in hand.

Render beeld: finale design kan afwijken

The Campus wordt gerealiseerd vanuit de gedachte dat afval niet bestaat aangevuld door hernieuwbare energiebronnen. Het resultaat is een gezonde en aantrekkelijke werkomgeving met veel ruimte voor groen en water. Het ontwerp van The Campus is geïnspireerd door de eeuwen oude maar toch actuele Chinese Feng Shui filosofie. In totaal worden vijf gebouwen ontwikkeld met ieder een eigen identiteit: Water, Fire, Metal, Wood en Earth. Toch vormen ze samen een natuurlijk geheel met als uitgangspunt het creëren van een evenwicht tussen de mens en zijn omgeving.

Duurzaam en gezond

We zijn verheugd dat DGMR samen met ontwikkelaar G&S Vastgoed en het team mee mogen puzzelen aan het laatste stukje van Park 20|20 en ook hier onze adviezen mogen verwerken in de totstandkoming van The Campus. DGMR geeft bij alle gebouwen die op het park zijn gerealiseerd advies op het gebied van bouwfysica en brandveiligheid. Naast deze adviesdiensten begeleiden wij voor een aantal gebouwen het BREEAM en WELL proces, zodat de gebouwen aantoonbaar duurzaam en gezond worden.

Onze adviseurs

Antwan van Haaren is WELL Sound Advisor

Antwan van Haaren

Senior Adviseur Bouwfysica, WELL Sound Advisory & WELL AP

WELL Certificering

Ambities om uw gebouw gezond te maken? De WELL Building Standard is een krachtig middel om een gezonde werkomgeving te creëren. Met als doel om de gezondheid en productiviteit van gebouwgebruikers te bevorderen. DGMR is de eerste WELL Performance Testing Organization van Europa.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.