DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Presentatie voor sprinklernetwerk in Madrid

Presentatie voor sprinklernetwerk in Madrid

Op woensdag 27 maart aanstaande komen internationale sprinkler-experts bij elkaar tijdens Fire Sprinkler Europe 2019 in Madrid. Collega’s Ronald Oldengarm en Johan Hoogeweg praten de deelnemers bij over de inzet van sprinkler in Nederlandse gebouwen.

Fire Sprinkler Europe 2019 in Madrid met DGMR over sprinkler in Nederlandse gebouwen Bron: firesprinklerinternational.com

Brandwerendheid van staalconstructies

DGMR ondersteunt het netwerk van de Europese Fire Sprinkler-industrie en levert als expert een bijdrage aan de eendaagse bijeenkomst in Madrid. Tijdens hun presentatie laten brandveiligheidsadviseurs Ronald Oldengarm en Johan Hoogeweg zien hoe sprinkler de andere standaard maatregelen voor brandveiligheid in gebouwen kan reduceren. Ze gaan daarbij in op een recent onderzoek dat DGMR met Efectis uitvoerde over sprinkler in combinatie met de brandwerendheid van staalconstructies.

Tijdens Fire Sprinkler Europe 2019 komen zo’n 330 experts uit 23 landen bij elkaar om kennis te maken met en kennis te delen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van sprinkler.

Onze adviseurs

Ronald Oldengarm

Adviseur brandveiligheid

Johan Hoogeweg

Adviseur Brandveiligheid

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.