DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Post-hbo bouw en milieu

Post-hbo bouw en milieu

Onder de vlag van Stichting Kennisoverdracht Bouwfysica (SKB) verzorgen adviseurs van DGMR ook vanaf maart 2018 lessen in bouw- en milieuthema’s.

Onder de vlag van Stichting Kennisoverdracht Bouwfysica (SKB) verzorgen adviseurs van DGMR ook vanaf maart 2018 lessen in bouw- en milieuthema's. 

Wilt u uw kennis op het gebied van bouwfysica, bouwregelgeving, geluidbeheersing en akoestiek van de bebouwde omgeving vergroten? Volg dan vanaf maart 2018 een van de erkende post-hbo opleidingen Bouwfysica, Bouwbesluitdeskundige of Milieugeluid. DGMR helpt u daar graag bij. Onze adviseurs willen de beste in hun vak zijn. Hun specialistische kennis helpt niet alleen opdrachtgevers verder, ze delen die kennis ook vol passie met studenten in het onderwijs. Ze verzorgen een deel van de lessen.

Verkennen en verdiepen

"Met deelnemers het vak verkennen en verdiepen, is waardevol. Als er anderen zijn die ook een stukje willen bijdragen aan een duurzame, veilige en gezonde leefomgeving, dan helpen we ze graag verder. We zijn blij met de waardering die we daarvoor krijgen", aldus Frank Lambregts, naast unitmanager bij DGMR ook SKB-docent Bouwfysica.

Meer informatie

PAO Techniek en Management (PAOTM) verzorgt onder auspiciën van SKB de erkende post-hbo-opleidingen. Op de website van PAOTM vindt u meer informatie over de post-hbo-opleidingen Bouwfysica, Bouwbesluitdeskundige en Milieugeluid.

 

Onze adviseurs

Frank Lambregts

Senior adviseur Bouwfysica en akoestiek

Gertjan Verbaan

Senior adviseur bouwfysica

Maarten Gies

Senior adviseur Integrale projecten

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!