DGMR/Medewerkers/Maarten Gies

Maarten Gies

Senior adviseur Integrale projecten

Wat mij in mijn werk motiveert

Met ruim 20 jaar praktische werkervaring in bouwfysica, duurzaamheid, brandveiligheid en bouwtechnologie geniet ik nog elke dag van mijn vak. Met verschillende eisen in het achterhoofd bedenk ik slimme en praktische oplossingen voor opdrachtgevers. Dat hoeft nog niet altijd de beste technische oplossing te zijn, maar wel de best passende oplossing voor een vraagstuk.

Heldere en eerlijke analyses van mogelijke scenario’s en varianten maken voor mij het verschil. Hiermee draag ik bij aan een gebouwconcept waarbij de disciplines waar DGMR zich mee bezighoudt, naadloos aansluiten bij de disciplines buiten ons eigen vakgebied.

Als kind was ik altijd aan het knutselen op de boerderij: lassen, timmeren, metselen… van alles. Met de opleiding bouwkunde op zak en een gezonde dosis praktisch inzicht kan ik theorie omzetten in praktijk. Ik wil graag mooie dingen maken, de goede dingen maken, de dingen goed maken! Ook vind ik het belangrijk dat mensen keuzes maken op basis van eerlijke informatie. Hierbij neem ik mijn klanten mee en wijs de beren op de weg aan. Liever bewust risico’s nemen, dan onbewust risico’s lopen!”

Ik weet veel over

  • Veiligheidsvraagstukken bij nieuwbouw, renovatie of in bestaande situaties.
  • Maakbare oplossingen rond veiligheidsaspecten en bouwtechnische vraagstukken.
  • Productontwikkeling in brandwerende ramen, deuren en puien.
  • Beveiliging van uw processen tegen ongewenste beïnvloeding.

Stel uw vraag aan Maarten!

Vul het formulier in!

  • Hidden

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.