DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Geslaagde werkschoenentour Groninger Forum

Geslaagde werkschoenentour Groninger Forum

Een selecte groep relaties van DGMR bezocht afgelopen donderdag het in aanbouw zijnde Groninger Forum. De relaties kregen alvast een sneak preview van dit bijzondere gebouw, vooruitlopend op de Dag van de Bouw van afgelopen zaterdag.

Toekomstige fietsenstalling

In de koele kelder van het Groninger Forum – nu omgebouwd tot ontvangstruimte, straks fietsenstalling – ontvingen we onze relaties op deze warme dag. DGMR-adviseur Hendrik-Jan Doevendans trapte af met een korte toelichting op de brandveiligheidsoplossingen in het gebouw. Jos Rona van de BAM liet in beeld zien hoe de bouw van zo’n complex gebouw in elkaar steekt en met welke maatregelen het ontwerp aardbevingsbestendig gemaakt is.

 

Ruwbouwfase

Aansluitend trokken de aanwezigen hun werkschoenen aan om het project met eigen ogen te aanschouwen. Onder leiding van DGMR en BAM bezochten we diverse plekken in het gebouw en lichtten we ontwerpoplossingen toe. Zeker nu het project zich in de ruwbouwfase bevindt, is een aantal oplossingen nog zichtbaar. Straks is een groot deel weggewerkt achter mooie plafonds en wanden.

Relaties en DGMR-adviseurs deelden hun ervaringen en inzichten tijdens een buffet in een nabij gelegen restaurant.

 

Onze adviseurs

Hendrik-Jan Doevendans - DGMR

Hendrik-Jan Doevendans

Adviseur brandveiligheid
Frank Jakobs - DGMR

Frank Jakobs

Adviseur duurzaamheid en gezondheid

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.