DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Erkenning als CCV-UPD opsteller nieuwe stijl

Erkenning als CCV-UPD opsteller nieuwe stijl

Vandaag ontvingen collega’s Johan Hoogeweg en Ronald Oldengarm uit handen van CIBV-directeur Harrit Broos de erkenning om gecertificeerde uitgangspuntendocumenten (UPD) brandbeveiliging op te stellen volgens het nieuwe CCV-certificatieschema. DGMR is daarmee een van de eerste bureaus die gecertificeerde UPD’s kan bieden.

Vlnr: Johan Hoogeweg, Ronald Oldengarm en Harrit Broos.

Juiste kwaliteit

Het centrum voor criminaliteitspreventie en veiligheid (CCV) stelde de eisen van dit nieuwe schema op met opdrachtgevers, brandweer, verzekeraars en brandveiligheidsexperts als DGMR. Het garandeert dat een uitgangspuntendocument voldoet aan de juiste kwaliteit en voorkomt kosten en oponthoud tijdens de bouw.

DGMR is gecertificeerd voor het opstellen van onder meer UPD’s voor brandmeld-, ontruimingsalarm en sprinklerinstallaties. De adviseurs van DGMR lichten graag toe wat de mogelijkheden zijn om te komen tot een optimale beveiliging van uw gebouw.

Onze adviseurs

Johan Hoogeweg

Adviseur Brandveiligheid

Ronald Oldengarm

Adviseur brandveiligheid

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.