DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Cruquius beste vastgoedproject Amsterdam

Cruquius beste vastgoedproject Amsterdam

Leden van de VastgoedClub Amsterdam stemden voor het door Amvest ontwikkelde Cruquius als beste vastgoedproject in 2017/2018. DGMR was nauw betrokken bij dit architectonische hoogstandje aan de Cruquiuskade in Amsterdam.

Grenzen van mogelijkheden

Uit zeven genomineerden kwam het gloednieuwe hoofdkantoor van woningbelegger Amvest in Amsterdam-Oost uit de bus. Vooral het spraakmakende ontwerp viel bij de ruim 200 vastgoedprofessionals uit de regio Amsterdam in de smaak. Omdat de architectuur ook tijdens de realisatie van dit project voorop stond, werden de grenzen van wat mogelijk is opgezocht. Een passende uitdaging voor de adviseurs van DGMR die het onmogelijke mogelijk hebben gemaakt op het gebied van bouwfysica, brandveiligheid en installaties.

Bijzondere oplossingen

Amvest kreeg een zeer transparant gebouw met een grote mate van flexibiliteit. Ook een gebouw met uitstraling en karakter vanwege bijzondere oplossingen; maatwerk met een verhaal. Niet alleen hierdoor aantrekkelijk om in te werken, maar ook brandveilig en comfortabel met veel daglicht en een goede akoestiek. Deze elementen dragen bij aan de gezondheid en productiviteit van medewerkers.

Het initiatief voor de regionale verkiezing van het vastgoedproject van 2017/2018 komt van Vastgoedjournaal. De eerste Vastgoedborrel met verkiezing werd gehouden in Amsterdam en vanaf september volgen er verspreid over het gehele land nog meer.

Onze adviseurs

Gert-Jan Wesenbeek - DGMR

Gert-Jan Wesenbeek

Adviseur bouwfysica

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.