DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Antwan van Haaren versterkt DGMR als nieuwe partner

Antwan van Haaren versterkt DGMR als nieuwe partner

We zijn blij met de toetreding van Antwan van Haaren als nieuwe partner van DGMR. Antwan is al langer bij onze organisatie betrokken. Zijn benoeming past in onze strategie om onze positie als toonaangevende dienstverlener verder te versterken.

Antwan van Haaren nieuwe partner DGMR

Ondernemende en no-nonsense adviseur

Antwan (1970) werkt al ruim 20 jaar bij DGMR om duurzame ambities van klanten te realiseren in gezonde gebouwen. Hij is een ondernemende en no-nonsense adviseur met een groot netwerk van relaties die zijn aanpak, heldere communicatie en concrete adviezen waarderen. De afgelopen jaren ontwikkelde Antwan zich als een van de gezichten in de marktsegmenten kantoren, woningbouw en onderwijs. Met oog voor inhoud en vooral processen werkt hij aan grote, integrale projecten. In de markt is hij autoriteit en het DGMR-gezicht van onze WELL-dienstverlening. Als WELL AP spant hij zich in om gebouwen nog gezonder te maken. Dankzij zijn inzet is DGMR nu ook in staat om als een van de weinige bureaus in Europa WELL-assessments uit te voeren.

Antwan laat zien dat hij in staat is om de technische inhoud van ons vak te vertalen naar hedendaagse en toekomstige vraagstukken. Hij vergroot het enthousiasme voor het vakgebied en draagt dit uit. Hij daagt collega’s ook uit om steeds het beste uit zichzelf te halen en met vernieuwende oplossingen te komen. Hij is trots op zijn benoeming en met plezier blijft hij zich inzetten voor een vruchtbare samenwerking met collega’s, opdrachtgevers en andere stakeholders in ons werkveld.

Onze adviseurs

Antwan van Haaren

Senior adviseur Bouwfysica en gezondheid

Een gezond gebouw met WELL

Groene werkomgeving in EDGE Olympic

Ambities om uw gebouw gezond te maken? De WELL Building Standard is een krachtig middel om een gezonde werkomgeving te creëren. Met als doel om de gezondheid en productiviteit van gebouwgebruikers te bevorderen. DGMR is de eerste WELL Performance Testing Organization van Europa.

Groene werkomgeving in EDGE Olympic

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.