DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/2x DGMR in nieuw Europees e-magazine over sprinkler

2x DGMR in nieuw Europees e-magazine over sprinkler

Het European Fire Sprinkler Network (EFSN) lanceerde eind mei het nieuwe digitale magazine Sprinkler Outlook. Aan dit allereerste internationale tijdschrift over sprinkler leverden twee van onze brandveiligheidsadviseurs een bijdrage.

 

Nieuw digitaal magazine Sprinkler Outlook met bijdragen van DGMR

Uitdagingen

DGMR doet actief mee in het netwerk van de sprinklerindustrie. We beoordelen de inhoud onder meer normen en schema’s en geven regelmatig lezingen over brandveiligheid. In 2020 zou het tweejaarlijkse congres worden gehouden waar DGMR ook met twee prestentaties aan zou bijdragen. Nu dat laatste vanwege corona geannuleerd is, vond EFSN een alternatief: e-magazine Sprinkler Outlook. Collega’s Ronald Oldengarm en Johan Hoogeweg schreven hiervoor een artikel.

Het eerste artikel gaat in op de uitdagingen die brandveiligheid voor de voedselindustrie met zich meebrengt. Ronald en Johan zoomen in op een slachthuis dat een koude omgeving combineert met hoge hygiënevoorschriften. Wat betekent dat voor de brandveilige oplossing? In het tweede artikel beschrijft Johan hoe het productiejaar van een sprinklerkop te achterhalen is.

Onze adviseurs

Johan Hoogeweg

Adviseur Brandveiligheid

Ronald Oldengarm

Adviseur brandveiligheid

Onze adviesdiensten

De Rotterdam - foto: Ossip van Duivenbode

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

De Rotterdam - foto: Ossip van Duivenbode

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.