DGMR/Actueel en kennis/Klantverhalen/Triodos Bank, ruimte voor duurzaamheid

Triodos Bank, ruimte voor duurzaamheid

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Triodos Bank op Landgoed De Reehorst. Vanaf de start van dit project adviseerde DGMR binnen het ontwerpteam over bouwfysica, brandveiligheid en duurzaamheid. DGMR begeleidt ook het streven naar een BREEAM Outstanding-certificaat.

Team dat werkte aan duurzaam kantoor Triodos Bank

Comfortabele werkomgeving

In het nieuwe kantoor zijn veel natuurlijke materialen gebruikt. Zo heeft het gebouw een houten kern, zijn de vloeren van hout en zijn akoestische wanden afgewerkt met linnen. Samen met aannemer J.P. van Eesteren ontwikkelden we vloeren en wanden die voldoen aan de eisen voor een comfortabele werkomgeving.

Het nieuwe kantoor is verder energieneutraal door 3.300 zonnepanelen en wamrte-koudeopslag. Ook is het met zorg ingepast in de natuurlijke omgeving. Met de komst van het duurzame en circulaire kantoor hebben Triodos Bank en ontwikkelaar EDGE Technologies duurzaam vastgoed toegevoegd.

 

Onze adviseurs

Mirjam Peters

Adviseur Bouwfysica en duurzaamheid

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.