DGMR/Medewerkers/Mirjam Peters

Mirjam Peters

Adviseur Bouwfysica en duurzaamheid
"Mirjam stelt scherpe vragen en gaat met haar adviezen niet over één nacht ijs. Ze kan met veel mensen goed overweg."

Mirjam’s werkbeleving

“Mijn werk geeft me energie. Het is een uitdaging om steeds weer bij verschillende projecten betrokken te worden, en dan met andere mensen samen te werken. Inhoudelijk en procesmatig kan ik me dan ook steeds blijven ontwikkelen.

Ik vind het belangrijk dat comfort, gezondheid en duurzaamheid vanaf de initiatieffase meegenomen worden in het ontwerp van gebouwen. Want daarin verblijven mensen, om te wonen, werken en te recreëren. Deelnemen in ontwerp- of bouwteams inspireert mij en samen werken we aan een optimaal en integraal resultaat. Ik ben echt blij als met onze adviezen weer een mooi ontwerp naar tevredenheid van de opdrachtgever ten uitvoer wordt gebracht.”

Wat Mirjam bezig houdt

“Naast mijn werk houd ik me bezig met de eindredactie van het kwartaalblad ‘Bouwfysica’, een uitgave van de Nederlands Vlaamse Bouwfysica Vereniging.

Maar op z’n tijd neem ik graag wat afstand en ga ik uit eten, bezoek vrienden of familie, of bekijk thuis een film of tv-serie. Voor mijn vakanties kies ik vaak een culturele bestemming en ga dan op zoek naar bijzondere architectuur. Wegwijs worden in een vreemd land en het ontdekken van de plaatselijke (eet)gewoontes vind ik een leuk onderdeel van mijn vakanties. Ik houd van stedentrips, maar ook indrukwekkende natuur staat vaak op het programma. Verder ga ik graag op wintersport en vind ik het heerlijk om m’n hoofd leeg te maken met een rondje hardlopen of een bezoek aan de sportschool.”

Mirjam denkt mee over

  • Comfortabele en gezonde gebouwen.
  • Duurzaamheid binnen geïntegreerde ontwerpvraagstukken.
  • BREEAM: bepaling van ambities, het afwegen van maatregelen en de uitvoering van het certificeringstraject (BREEAM-NL Expert).

Stel uw vraag aan Mirjam!

Vul het formulier in!

  • Hidden

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.