DGMR/Partners duurzaamheid

Samenwerken aan duurzaamheid

We ondersteunen of werken intensief samen met deze partners om een duurzame leefomgeving te realiseren. Door kennis te ontwikkelen, te delen en in de praktijk toe te passen.

Samenwerking tussen Duurzaam Gebouwd en DGMR
Duurzaam Gebouwd partner
Duurzaam Gebouwd is hét landelijke integrale kennisplatform voor beslissers binnen de bouw- en vastgoedsector op het gebied van duurzaamheid. De website DuurzaamGebouwd.nl brengt alle informatie over de markt, verduurzamingsopgaves, trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen samen.
Samenwerking tussen NEN Circulair Bouwen en DGMR
NEN Circulair Bouwen partner
Deze commissie wil de doelstellingen voor circulair bouwen ondersteunen door normen op te stellen die de innovatiekracht van de sector versterken en stimuleren. Innovaties van de markt zullen door de commissie worden gemonitord.
Samenwerking tussen Platform CB'23 en DGMR
Platform CB’23 partner
Het doel van Platform CB’23 is om bouwsector-breed duidelijke afspraken te maken over circulair bouwen. De onderwerpen die worden onderzocht, komen voort uit de Transitieagenda Circulaire Bouweconomie, die is opgesteld door het Transitieteam (Rijksadviseur).
Samenwerking tussen IWBI en DGMR
International WELL Building Institute partner
International WELL Building Institute (IWBI) stimuleert de aandacht voor gezondheid in gebouwen door mensen op de eerste plaats te zetten. Sinds de introductie van de WELL Building Standard in 2016 is DGMR betrokken bij de toepassing van WELL in Nederland.
Samenwerking tussen Active House NL en DGMR
Active House partner
Active House is een not-for-profit label dat zich kenmerkt door een gebruiker-georiënteerde kijk op duurzaamheid. Hierbij wordt idealiter gewerkt mét het (lokale) klimaat in plaats van er tegenin te gaan.
Samenwerking tussen Gideonstribe en DGMR
Gideonstribe partner
De CO₂-uitstoot vanwege de productie van bouwmaterialen en het energiegebruik van gebouwen fors reduceren. Vanuit die urgentie voor de bouwsector is Gideonstribe ontstaan. Deze Gideonsbende wil de noodzakelijke transitie van de bouw versnellen.

Meer weten?

Benieuwd naar de optimale oplossingen van onze ingenieurs in de praktijk?
Kennis nemen van onze expertise op diverse werkgebieden?

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.