DGMR/Actueel en kennis/Publicaties/WELL voor bouwfysici

WELL voor bouwfysici

WELL voor bouwfysici

Fit in gebouwen met WELL | DGMR

"Het gaat bij WELL niet om het voorkomen van gezondheidsbedreigende situaties, maar om het realiseren van gebouwen die het welzijn van de gebouwgebruikers bevorderen. Om dit te bereiken kiest WELL voor een holistische benadering. De WELL Building Standard stelt niet alleen eisen aan de klassieke onderwerpen als luchtkwaliteit (Air), licht (Light) en thermisch & akoestisch comfort (Comfort), maar ook aan waterkwaliteit (Water), voeding (Nourishment), beweging en activiteit (Fitness) en geestelijke gezondheid (Mind).

Aangezien bouwfysici in Nederland een standaard onderdeel zijn van een ontwerpteam, worden de bouwfysische WELL Features in Nederland vaak wel overgedragen aan de bouwfysisch adviseur. Hierbij kan het zijn dat de bouwfysisch adviseur wordt gevraagd om voor onderdelen als daglichttoetreding of nagalmtijd de Letter of Assurance te tekenen."

Lees het volledige artikel WELL voor bouwfysici.

 

 

Onze adviseurs

Antwan van Haaren - DGMR

Antwan van Haaren

Adviseur Duurzaamheid en gezondheid

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.