DGMR/Actueel en kennis/Publicaties/Jaaroverzicht in de zomer?

Jaaroverzicht in de zomer?

Met trots presenteert DGMR haar Jaaroverzicht op onze nieuwe site. Per 1 juli 2018 begint voor ons een nieuw boekjaar. Dit betekent dus dat we in de zomer terugkijken. We nemen onze relaties daarin graag mee en verzamelden onze projecten, publicaties, whitepapers, klantverhalen en events in één digitaal overzicht.

DGMR Jaaroverzicht

Kennis delen

We kijken terug op mooie projecten, zoals Rijnstraat 8, Circl, Offshore Ports en datacenters. En steeds meer delen we onze kennis via whitepapers. Over WELL en over brandveiligheid en gevels bijvoorbeeld, die door veel geïnteresseerden worden gedownload. We organiseerden over beide thema’s ook succesvolle events met meer dan honderd bezoekers.

Aan de basis

Ook onze onlangs overleden oud-directeur Gerard Meerdink was trots op wat we met ‘zijn’ organisatie bereiken. Begin juni bereikte ons het droevige nieuws dat hij was overleden. We missen deze betrokken collega die aan de basis stond van het DGMR van nu. Ook aan hem zijn we het verplicht om onszelf te blijven uitdagen en te werken aan innovatieve oplossingen voor een duurzame, veilige en gezonde leefomgeving.

We laten u volgend jaar in de zomer graag zien hoe we dit concreet hebben ingevuld.

Bekijk ons Jaaroverzicht

Onze adviseurs

Ieke Kuijpers-van Gaalen

Adviseur bouwfysica

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.