DGMR/Actueel en kennis/Publicaties/Maak gebouwen gezonder en productiever

Maak gebouwen gezonder en productiever

Maak gebouwen gezonder en productiever

Icon ProductiveBuilding | DGMR

"Een kantoorgebouw met een comfortabel binnenmilieu vergroot het plezier en de arbeidsproductiviteit van de werknemers. Ze zijn het belangrijkste kapitaal van een organisatie. Tachtig tot negentig procent van de bedrijfskosten bestaat uit personeelskosten. Meer rendement uit werknemers halen, is meer winst realiseren.

Vandaar dat steeds meer wordt gelet op ventilatie, temperatuur, luchtkwaliteit, licht, uitzicht en akoestiek in kantoorgebouwen. De gratis ProductiveBuilding-app van DGMR Bouw B.V. en BBA Binnenmilieu maakt zichtbaar wat verbetering op deze punten oplevert als je een bestaand gebouw renoveert naar een gebouw met een beter binnenmilieu.

Omdat het binnenmilieu complex in elkaar zit en opdrachtgevers weinig gevoel hebben van de link tussen binnenmilieu en productiviteit, ontwikkelden DGMR en BBA Binnenmilieu een app waarmee binnenmilieu voor een opdrachtgever inzichtelijk en aantrekkelijk wordt. De app gebruikt investeringskosten en rendement als middel om de opdrachtgever te overtuigen om te investeren in verbetermaatregelen."

Lees het volledige artikel Maak gebouwen gezonder en productiever.

 

App ProductiveBuilding beeldscherm | DGMR

Onze adviseurs

Gertjan Verbaan - DGMR

Gertjan Verbaan

Adviseur bouwfysica

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.