Fit met Fitwel

Mensen brengen gemiddeld 85 procent van hun tijd binnen door. Het binnenklimaat in de woon- en werkomgeving heeft daarom grote invloed op de gezondheid van gebouwgebruikers en bezoekers. Wat is het mooi dat de gebouwde omgeving kan bijdragen aan de gezondheid van deze gebruikers. Met Fitwel bijvoorbeeld. Fitwel optimaliseert de gebouwde omgeving om zo de algehele gezondheid van gebruikers te verbeteren.

Tessa Voorwinden | DGMR | november 2018

Foto: DGMR

Volksgezondheid

Net als de WELL Building Standard is Fitwel een certificaat voor gezonde gebouwen. Waar een WELL-certificaat zich vooral focust op de individuele gezondheid, richt Fitwel zich op de volksgezondheid. Fitwel focust zich vooral op fitness en beweging, voeding en water, licht en uitzicht en houdt daarbij rekening met de mentale gesteldheid.

Meer over de belangrijkste verschillen en overeenkomsten tussen Fitwel en WELL Building Standaard vindt u in het korte artikel. DGMR heeft één van de zes Nederlandse Fitwel Ambassadors in huis.

Lees het volledige artikel

Onze adviseurs

Antwan van Haaren - DGMR

Antwan van Haaren

Adviseur Duurzaamheid en gezondheid

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.