DGMR/Actueel en kennis/Publicaties/Energiek DGMR Jaaroverzicht 2018 – 2019

Energiek DGMR Jaaroverzicht 2018 - 2019

Wat gaf het afgelopen boekjaar energie? Die vraagt stelt directeur Ieke Kuipers zich bij het DGMR Jaaroverzicht 2018 – 2019. In dit digitale overzicht blikt zij terug op een jaar vol positieve energie. We zetten een aantal projecten, publicaties, whitepapers en bijvoorbeeld klantverhalen op een rij.

DGMR Jaaroverzicht

Persoonlijke kant

Van locatieonderzoeken en milieuadvies tot marktonderzoeken voor nieuwe producten en duurzame, veilige en gezonde oplossingen in gebouwen. U vindt ze in of via dit DGMR Jaaroverzicht op onze site. In haar voorwoord licht Ieke er één thema uit: gezondheid. Want: ‘een gezonde werkomgeving geeft ook energie.’

Het afgelopen jaar liet DGMR zich meer van de persoonlijke kant zien. Met ‘De kracht van DGMR’, gevangen in 1 minuut film. En op social media deelden we beelden van onze DGMR Doet en bijvoorbeeld de DGMR Autoloze werkdag. De positieve energie die activiteiten als deze opleveren, gebruiken we steeds voor onze relaties.

Bekijk ons Jaaroverzicht

 

Onze adviseurs

Ieke Kuijpers-van Gaalen

Algemeen directeur en Senior adviseur Energiebeleid

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.