DGMR/Actueel en kennis/Publicaties/Deltalinqs: buitengewoon lid DGMR stelt zich voor

Deltalinqs: buitengewoon lid DGMR stelt zich voor

Ingenieursbureau DGMR uit Den Haag is sinds juni 2019 buitengewoon lid bij Deltalinqs. Met een focus op duurzaamheid, veiligheid en gezondheid bedient DGMR een scala aan Rotterdamse opdrachtgevers. Aan het woord zijn Michel van Kesteren, directeur DGMR industrie, verkeer & milieu en Nick van den Heijkant, adviseur vergunningen, industrie, verkeer en milieu.

Richard Visser  |  Deltalinqs  |  30 september 2020

Rob Witte en Nick van den Heijkant vanuit DGMR betrokken bij Deltalinqs Vlnr: Rob Witte en Nick van den Heijkant

Strategische keuze

Michel van Kesteren: “De keuze voor het Deltalinqs-lidmaatschap was de logische vervolgstap als onderdeel van onze dienstverlening aan de Rotterdamse haven.” Recente ontwikkelingen in de haven vormden uiteindelijk de doorslaggevende reden voor DGMR om lid te worden. “Wij overwogen al langer om lid te worden van Deltalinqs, omdat we al advieswerk deden bij bedrijven in de haven, maar ook bij de DCMR, gemeente Rotterdam en het Havenbedrijf. Zodoende maakten we de strategische keuze om niet alleen ingenieurskennis in te zetten, maar ook strategisch advieswerk te doen als het gaat om het voorbereiden van bedrijven op de omgevingswet of nieuwe havenbestemmingsplannen.”

DGMR geeft actief invulling aan het lidmaatschap. Zo informeren adviseurs van het ingenieursbureau en het Havenbedrijf de leden tijdens een webinar op 19 november over ontwikkelingen op het gebied van geluidsnormen voor de haven en industrie. Nick van den Heijkant: “Het is belangrijk om als bedrijf voorbereid te zijn. Als je enkel wacht tot de gemeente via officiële kanalen communiceert, dan kan het al te laat zijn. Wij kennen beide kanten van het verhaal en willen bedrijven de kans bieden zich goed voor te bereiden.”

Lees het volledige artikel

Onze adviseurs

Michel van Kesteren

Adviseur milieu en ruimte

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.