DGMR/Medewerkers/Michel van Kesteren

Michel van Kesteren

Senior adviseur milieu en ruimte
"Michel is een gedreven adviseur, die in de samenwerking met interdisciplinaire projectteams zijn meerwaarde laat zien."

Michel’s werkbeleving

“Ik ga graag uitdagingen aan, met een grondhouding van ‘dat ga ik doen’. Mijn vakinhoudelijke deskundigheid en jarenlange ervaring – vooral als adviseur van gemeentelijke overheden – zet ik in om milieu- en ruimtevraagstukken op te lossen.

Wat het ook is, het realiseren van plannen voor woningen, bedrijven of infrastructuur, of het oplossen van juridische knelpunten bij bestemmingsplannen of omgevingsvergunningen, ik regel het.”

Wat Michel bezig houdt

“Ik ben een toegankelijke deskundige. Ik heb oog voor de vakinhoud, maar ook voor de verschillende belangen die spelen bij besluitvormingsprocessen. Mijn kracht schuilt in mijn ervaring met strategie- en beleidsontwikkeling en in mijn ervaring binnen de gemeentelijke uitvoeringspraktijk.

Kwaliteit, hoe ondefinieerbaar dat begrip ook is, heb ik hoog in mijn vaandel. Mijn drive haal ik uit de wens om Nederland nog mooier en stiller te maken dan het al is.”

Michel denkt mee over

  • Milieu- en ruimtevraagstukken voor bedrijven en industrieterreinen.
  • Het stiller maken van onze woongebieden.
  • Het inrichten van duurzame ontwikkelgebieden.
  • Het vertalen van technisch-inhoudelijke onderzoeken voor bestuurders en burgers.

Stel uw vraag aan Michel!

Vul het formulier in!

  • Hidden

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.