DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Op werkschoenentour door Kunstenpand Rotterdam

Op werkschoenentour door Kunstenpand Rotterdam

Nu de bouw van het Kunstenpand ‘Hart van Zuid’ in Rotterdam vordert, nodigden De Zwarte Hond en DGMR een selecte groep relaties uit om de oplossingen te bekijken. Ze kregen een sneak preview van het Rotterdamse pand dat eind 2019 gereed komt.

Kunstenpand werkschoenentour

Akoestisch oplossingen

In het bezoekerscentrum van Hart van Zuid kregen onze relaties een beeld van de transformatie die dit gebied ondergaat. Architect Bart van Kampen van De Zwarte Hond zoomde in op het open ontwerp van het Kunstenpand. DGMR-adviseur Paul Zwartjes stond met name stil bij de akoestische oplossingen, vanwege de geluidisolatie binnen het pand en naar de omgeving.

 

Maquette van Hart van Zuid
Foto: De Zwarte Hond

 

Aan het eind van de relatiemiddag trokken de aanwezigen hun werkschoenen aan om het gebouw en de oplossingen daarbinnen met eigen ogen te zien. Zeker nu het bouwproject van Hart van Zuid V.O.F. zich in de ruwbouwfase bevindt, zijn oplossingen nog zichtbaar. Straks zal een groot deel zijn weggewerkt achter mooie wanden en plafonds.

Tijdens een diner aan de overkant van het Kunstenpand deelden relaties en adviseurs hun ervaringen en inzichten.

 

Ruwbouw van Kunstenpand Rotterdam
Foto: De Zwarte Hond

Onze adviseurs

Paul Zwartjes

Senior adviseur Akoestiek en bouwfysica

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.