DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/WELL Building-event 10 april

WELL Building-event 10 april

‘Een gezonde werkplek met meerwaarde’ is de titel van het WELL Building-event dat DGMR/BBA op dinsdag 10 april 2018 in Rotterdam of Amsterdam houden.

WELL Building Event gezonde werkplek | DGMR BBA

'Een gezonde werkplek met meerwaarde' is de titel van het WELL Building-event dat DGMR/BBA op dinsdag 10 april 2018 in Rotterdam of Amsterdam houden. 

De WELL-adviseurs bij DGMR en BBA Binnenmilieu worden regelmatig door architecten, aannemers en vastgoedontwikkelaars gevraagd om hun kennis over WELL te delen. Op 10 april aanstaande worden de deelnemers uitgebreid bijgepraat door (internationale) experts over de meerwaarde van gezondheid in gebouwen en wat dit in de praktijk betekent voor opdrachtgevers en adviseurs.

Ervaringen

Ann Marie Aguilar, directeur Europa bij het Internationale WELL Building Institute (IWBI), laat de deelnemers kennismaken met WELL en de kracht ervan. Sandra Gritti, ontwikkelmanager bij OVG Real Estate, en Charlotte Griffioen, directeur-architect bij MVSA Architects, vertellen vanuit de praktijk hoe het is om WELL in projecten toe te passen. 

Effecten

De WELL-adviseurs bij DGMR/BBA, Antwan van Haaren en Tim Beuker, laten zien wat de effecten van een gezond gebouw op het welzijn van medewerkers heeft. Ze schreven eerder de whitepaper 'Naar een gezond gebouw met WELL'. En Tim Beuker was onlangs de eerste WELL Faculty Member in Nederland. BBA-directeur Atze Boerstra treedt als dagvoorzitter op en leidt de paneldiscussie aan het einde van de bijeenkomst.

Event

Dit Nederlandse WELL Building-event vindt plaats op 10 april 2018 van 15.00 tot 19.00 uur in Rotterdam of Amsterdam. Noteer deze datum alvast in uw agenda! Begin maart volgen meer details over de locatie, de kosten en de invulling van het programma.

Wilt u zeker zijn van deelname? U kunt uw belangstelling alvast kenbaar maken en ons mailen.

 

Onze adviseurs

Antwan van Haaren is WELL Sound Advisor

Antwan van Haaren

Senior Adviseur Bouwfysica, WELL Sound Advisory & WELL AP

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!