DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Uitbreiding met WELL AP

Uitbreiding met WELL AP

Sinds 1 maart 2018 beschikt DGMR over een nieuwe WELL Accredited Professional (AP) die deel uitmaakt van het selecte gezelschap van WELL AP’s.

Antwan van Haaren, WELL AP | DGMR

Sinds 1 maart 2018 beschikt DGMR over een nieuwe WELL Accredited ProfessionalTM (AP) die onderdeel uitmaakt van het selecte gezelschap van WELL AP’s. Antwan van Haaren behaalde met zijn examen 190 van de 200 punten, gefeliciteerd!

Gecertificeerde WELL AP’s beschikken aantoonbaar over de kennis om WELL-projecten gericht op gezonde gebouwen te begeleiden. Met Antwan van Haaren beschikt DGMR nu over een volgende adviseur die opdrachtgevers kan begeleiden in het proces van WELL-certificering van gebouwen. In juni 2016 ontving Tim Beuker, adviseur bij dochteronderneming BBA Binnenmilieu, als eerste in Nederland de titel WELL APTM.

Gezondheid en comfort

De WELL APTM binnen DGMR/BBA Binnenmilieu richt zich volledig op gezondheid en comfort. Dat is waar het nieuwe Amerikaanse beoordelingssysteem WELL zich in onderscheidt. Bijzonder is dat het systeem niet alleen eisen stelt aan het binnenmilieu in gebouwen, maar ook aan gezond drinkwater, gezonde voeding, sport en geestelijke gezondheid.

DGMR en BBA Binnenmilieu werken op dit moment aan meerdere projecten, waarin gestreefd wordt naar de implementatie van WELL. Samen met andere experts delen Antwan en Tim op 10 april a.s. hun kennis en ervaring tijdens het Nederlande WELL Building Event.

 

WELL AP

Onze adviseurs

Antwan van Haaren is WELL Sound Advisor

Antwan van Haaren

Senior Adviseur Bouwfysica, WELL Sound Advisory & WELL AP

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!