DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Tim Beuker benoemd tot WELL concept advisor

Tim Beuker benoemd tot WELL concept advisor

Het International WELL Building Institute (IWBI) selecteerde onlangs internationale experts om 2018-2019 vanuit hun ervaring WELL-concepten door te ontwikkelen. Collega Tim Beuker gaat in een selecte groep aan de slag voor de concepten Air en Thermal Comfort.

Doorontwikkelen van WELL

Tim was de eerste WELL AP in Nederland en voortrekker voor de toepassing van WELL in de Nederlandse situatie. Hij gaat de komende periode samenwerken met het ontwikkelteam van IWBI om WELL blijvend aangesloten te houden op de meest recente onderzoeken en inzichten. Daarnaast brengt Tim ook de wensen van gebruikers van gezonde gebouwen in en bepaalt hij wat nodig is voor optimaal presterende gebouwen in de wereld.

Gezonde gebouwen

Vanaf de introductie van WELL in Nederland is Tim Beuker samen met Antwan van Haaren betrokken bij de ontwikkeling van gezonde omgevingen voor gebruikers. Verschillende opdrachtgevers klopten bij DGMR/BBA aan om te onderzoeken of hun gebouw kan voldoen aan de WELL-eisen op het gebied van lucht-, water- en lichtkwaliteit, eten, fitness, comfort en ‘mind’. Daarnaast werken we in het Blue Building Institute (BBI) aan de vertaling van de eisen voor Nederlandse projecten.

Onze adviseurs

Antwan van Haaren is WELL Sound Advisor

Antwan van Haaren

Senior Adviseur Bouwfysica, WELL Sound Advisory & WELL AP

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.