DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Podium voor duurzaamheid

Podium voor duurzaamheid

DGMR ondersteunt Green Stages in hun streven naar duurzame poppodia en theaters in Nederland. Afgelopen vrijdag ondertekenden we het sponsorcontract hiervoor.

DGMR ondersteunt Green Stages in hun streven naar duurzame poppodia en theaters in Nederland. Afgelopen vrijdag ondertekenden we het sponsorcontract hiervoor.

Green Stages richt zich de komende drie jaar op het verlagen van het energieverbruik, verduurzamen van de inkoop en het verminderen van de afvalproductie bij minimaal 20 poppodia en theaters. DGMR is een van de partners die deze culturele organisaties gaat begeleiden bij hun verduurzaming. Richten anderen zich op de verduurzaming van de bedrijfsvoering, vanuit onze expertise richten wij ons op verduurzaming van gebouwen.

Kennis delen

DGMR heeft jarenlange ervaring in het adviseren over energiezuinigheid, circulariteit en comfort bij poppodia, theaters en bioscopen in heel Nederland. Die kennis delen wij binnen Green Stages om de culturele sector verder te brengen. Inmiddels hebben acht poppodia en theaters zich aangemeld voor deelname en start de werving voor meer deelnemers.

Nog voor deze zomer willen de initiatiefnemers starten om de duurzaamheidsambities van de culturele centra te gaan realiseren.

Op de hoogte blijven van de activiteiten van Greenstages? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Onze adviseurs

Peter Bijvoet

Adviseur bouwfysica

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.