DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Paul van Bergen genomineerd voor Duurzame 50

Paul van Bergen genomineerd voor Duurzame 50

Directeur Paul van Bergen maakt kans op de ABN AMRO Duurzame 50. We zijn trots op zijn nominatie vanwege zijn gedreven inzet voor duurzaamheid, circulariteit én gezondheid. Het lukt Paul keer op keer om ambities te vertalen naar concrete en integrale oplossingen. Help de jury en stem vóór maandag 9 maart aanstaande ook op Paul van Bergen.

Paul van Bergen voor Duurzame 50

Duurzaamheid, veiligheid en gezondheid

Jaarlijks vindt tijdens het Green Tie Gala op Building Holland de uitreiking van de ABN AMRO Duurzame 50 plaats. Dit jaar ligt de focus niet alleen op duurzaamheid, maar ook op circulariteit en gezondheid. Paul van Bergen maakt zich al jaren sterk voor gebouwen die de gezondheid van mensen en de impact op het milieu centraal stellen.

Niet alleen opdrachtgevers weet hij te enthousiasmeren, maar ook zijn collega’s om zichzelf elke dag uit te dagen met vernieuwende oplossingen te komen. Om met opdrachtgevers iets te bedenken dat van blijvende waarde is. Met nadrukkelijk aandacht voor duurzaamheid, veiligheid en gezondheid.

Breng je stem uit

Onze adviseurs

Paul van Bergen

Adviseur bouwfysica

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.