DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Kennisupdate tijdens de online DGMR BINK Kennisweek

Kennisupdate tijdens de online DGMR BINK Kennisweek

Maandag 9 november aanstaande start de online DGMR BINK Kennisweek. In korte sessies praten veel DGMR-collega’s deelnemers bij over brandoverslag, BENG, warmteverlies en oververhitting. Uiteraard krijgen zij ook de laatste ontwikkelingen en tips op het vlak van de bijbehorende software.

DGMR BINK Kennisweek 2020

Ontwikkelingen

Het online programma biedt veel meer ruimte voor ontwikkelingen dan de jaarlijkse BINK Kennismiddag. De hele week door vinden vanaf 14.00 uur uiteenlopende presentaties plaats. Op de maandag staat het thema Brandoverslag centraal. De dinsdag staat in het teken van BENG. Op woensdag gaat het in diverse sessies over de nieuwe softwareversie van Gebouwprestatie 2021. Donderdag en vrijdag belichten respectievelijk de onderwerpen Warmteverlies en Oververhitting.

Inschrijven

Deelname aan de DGMR BINK Kennisweek is gratis. Via het inschrijfformulier kunnen geïnteresseerden zich nog aanmelden.

Onze adviseurs

Richard Schmidt - DGMR Software

Richard Schmidt

Directeur software

Ontwerpen met BENG

PV-panelen

Bijna-Energieneutrale Gebouwen (BENG) worden de norm. Met BENG ligt er een solide basis om de komende jaren energie-efficiënt en duurzaam te gaan bouwen. Met onze jarenlange verdieping in de BENG regelgeving en onze praktijkervaring, kunnen we u goed helpen bij al uw vragen over BENG.

PV-panelen

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.