DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Nieuwste ontwikkelingen op DGMR BINK Kennismiddag

Nieuwste ontwikkelingen op DGMR BINK Kennismiddag

Klanten van DGMR-software en BINK-software ontmoeten elkaar op woensdag 13 november aanstaande tijdens de DGMR BINK Kennismiddag 2019. Vooraanstaande sprekers praten de softwaregebruikers bij over de nieuwste ontwikkelingen en veranderingen van de regelgeving. Ook geïnteresseerden die de software van DGMR of BINK nog niet gebruiken, worden uitgenodigd.

DGMR BINK Kennismiddag in Breukelen

Verschillende onderwerpen

Tijdens de kennismiddag staan verschillende sprekers stil bij onderwerpen op het gebied van warmtepompen, energie, ventilatie en binnenmilieu. Zo neemt collega Ieke Kuijpers – van Gaalen de deelnemers mee in de effecten van de NTA 8800. Het geluid van warmtepompen en de eisen die daaraan gesteld (gaan) worden, is het thema van collega van Gerard van Kempen. Froukje van Dijken (bba binnenmilieu) bespreekt de prestatie-eisen voor het binnenmilieu. Leon van Bohemen (Itho Daalderop) vertelt de do’s en don’ts bij het toepassen van warmtepompen en Marco Hofman (ISSO) introduceert de nieuwe ventilatienorm NEN 1087.

Collega’s Richard Schmidt en Hans Bosch presenteren de nieuwe ontwikkelingen bij de BINK-software. Tussen de verschillende lezingen door is voldoende tijd om met onze specialisten te overleggen en te netwerken. De gratis DGMR BINK Kennismiddag vindt plaats in Hotel Breukelen, eenvoudig bereikbaar met de trein en met de auto.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier op de site van DGMR Software.

Onze adviseurs

Richard Schmidt

Directeur software

Hans Bosch

Productmanager

Ieke Kuijpers-van Gaalen

Algemeen directeur en Senior adviseur Energiebeleid

Gerard van Kempen

Strategisch adviseur Milieu en ruimte

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.