DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Nieuwe DGMR-site online!

Nieuwe DGMR-site online!

De site van DGMR is vernieuwd. We pasten niet alleen het uiterlijk aan, maar keken ook naar de functionaliteit. Om bezoekers zo compact mogelijk te informeren en verder te helpen.

Duizenden bezoekers komen dagelijks op de DGMR-site om informatie te bekijken, te downloaden of contact te leggen. Niet alleen via de computer, maar steeds meer via smartphones. Dit laatste was een van de belangrijke redenen om onze site te vernieuwen. Nu kunnen ook mobiele gebruikers de DGMR-site optimaal gebruiken.

Eenvoud en openheid

We kozen voor eenvoud en openheid op onze site, waarop informatie sneller en makkelijker vindbaar is. Bezoekers worden niet overvallen met een veelheid aan keuzemogelijkheden, maar logisch meegenomen in de informatie en interactie die overzichtelijk gepresenteerd wordt. We nemen opnieuw de ruimte om verhalen te vertellen.

Carrière

Veel meer dan voorheen staan we stil bij de carrièremogelijkheden bij DGMR. Graag leggen wij aan de bezoekers uit wat het werken bij DGMR inhoudt en wat het interessant maakt. Daarbij presenteren wij ook onze vacatures. Tot slot besteden wij aandacht aan de stage- en afstudeermogelijkheden bij DGMR. Neem zeker een kijkje bij ons waardevolle carrièregedeelte.

Nieuwsgierig geworden naar onze nieuwe website? We nodigen u uit om uitgebreid door de site te klikken en de mogelijkheden te ontdekken. We hopen dat u net zo enthousiast over dgmr.nl bent als wij. En uiteraard blijven we de site verder ontwikkelen. We horen graag uw reactie.

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.