DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Inschrijving tweede Young Thinkers Event is geopend

Inschrijving voor het tweede Young Thinkers Event is geopend

Collega Ydo Schuuring: “De afgelopen maanden zijn we binnen de Nederlands Vlaamse Bouwfysica Vereniging druk bezig geweest met het organiseren van een vervolgseminar op het “Young Thinkers Event” (YTE). Vorig jaar ging dit over de Toekomst van Bouwfysica en dit was een groot succes!”

Wil jij, als professional van de nieuwe generatie, ideeën opdoen van inspirerende sprekers die antwoorden geven op uitdagingen binnen #circulariteit in de bouw? Kom dan 18 september 2018 naar het tweede Young Thinkers Event in Utrecht!

Young Thinkers Event

Het Young Thinkers Event wordt dit jaar georganiseerd door de Nederlands Vlaamse Bouwfysica Vereniging (NVBV) in samenwerking met DGMR. Het vindt plaats op dinsdagmiddag 18 september a.s. in de Tuinzaal van het Centraal Museum, Nicolaasdwarsstraat 14 in Utrecht.

Circulariteit in de bouw

Dit jaar is het thema circulariteit in de bouw. Omdat wij denken dat circulariteit al veel bij andere events onder aandacht is gebracht, richten wij ons juist op de laatste, of misschien wel de eerste fase in de keten van circulariteit: het sluiten van de keten. Hiervoor zijn inspirerende sprekers uitgenodigd. Dit zijn Lars van der Meulen (Aveco de Bondt), Kim Meulenbroeks (Renewi) en Daan Bruggink (Orga-architect). Ydo Schuuring (DGMR) opent het event.

Graag willen wij jou als professional van de nieuwe generatie uitnodigen om te luisteren naar ideeën van de sprekers die mogelijk antwoorden geven op uitdagingen binnen circulariteit. Uiteraard is er ook gelegenheid voor interactie. Kennis en inspiratie zullen de belangrijkste resultaten zijn van deze dag, met als ultieme wens: kennisdeling, ketenpartners samen te brengen en hiermee de keten te sluiten. Vanzelfsprekend hopen wij dat generatiegenoten geïnspireerd raken door de antwoorden die worden gegeven en bewust worden gemaakt van de toekomstige opgave.

Programma en aanmelden

Het seminar is gratis en niet-leden zijn ook welkom. We hebben al verschillende aanmeldingen ontvangen van adviesbureaus, producenten van bouwproducten, aannemers en architecten. Het is dus ook mogelijk mensen uit je zakelijke netwerk uit te nodigen zich aan te melden en te netwerken met de andere aanwezigen.

Klik op de link voor het Programma tweede Young Thinkers Event circulariteit. Aanmelden voor het Young Thinkers Event kan via de site van de NVBV.

 

Onze adviseurs

Ydo Schuuring, DGMR

Ydo Schuuring

Adviseur duurzaamheid en gezondheid

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.