DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Informatiebeveiliging bij DGMR gecertificeerd met ISO 27001

Informatiebeveiliging bij DGMR gecertificeerd met ISO 27001

Eind december 2023 is aan DGMR het ISO 27001:2022-certificaat toegekend. We zijn er trots op dat wij als een van de weinige ingenieursbureaus in Nederland erkend zijn voor onze informatiebeveiliging, cybersecurity en privacy. Dit certificaat is een goede aanvulling op ons ISO-gecertificeerde kwaliteitsmanagement (9001) en milieukwaliteitsmanagement (14001).

ISO-certificering ISO 27001 voor informatiebeveiliging bij DGMR

Privacy en bescherming

Onze ISO 27001-certificering geldt voor al onze dienstverlening en al onze softwareproducten. Onze opdrachtgevers kunnen er dus vanuit gaan dat hun gegevens bij DGMR altijd op een veilige wijze gebruikt worden en dat privacy daarbij goed gewaarborgd is. Verder hebben we doeltreffende maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat gegevens altijd goed beschermd zijn. Onze beveiligde manier van werken ligt vast in een Information Security Management System (ISMS). Dit hebben we met goed gevolg laten auditen door certificeringsinstituut DNV.

ISO-certficaten

Toegevoegde waarde

Wat is de toegevoegde waarde van een ingenieursbureau dat ISO 27001-gecertificeerd is? Steeds meer opdrachtgevers vereisen certificering om de volgende redenen.

  1. Het informatiebeveiligingsbeleid en de uitvoering daarvan wordt door alle medewerkers van DGMR gedragen. Hiermee voorkomen we onder andere inbreuken op de beveiliging.
  2. Verder toont het certificaat aan dat we veel waarde hechten aan de privacy en bescherming van bedrijfs- en persoonsgegevens. We maken de kans op bedrijfsrisico’s en incidenten zo klein mogelijk.
  3. Tot slot blijven we ons informatiebeveiligingsbeleid continu verbeteren voor de beste bescherming en beveiliging.

Contact

Voor vragen over onze ISO 27001-certificering of een melding vanwege informatiebeveiliging of een kwetsbaarheid kunt u mailen naar informatiebeveiliging@dgmr.nl

Onze adviseurs

Ronald Oldengarm

Adviseur brandveiligheid

Richard Schmidt

Directeur software

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.