DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Impressie van bijzondere afscheid Hans van Leeuwen

Impressie van bijzondere afscheid Hans van Leeuwen

Net voor de zomervakantie namen we vanwege corona op bijzondere wijze afscheid van onze directeur Hans van Leeuwen. Eerst met een webinar in de stijl van DWDD voor relaties en kort daarop met een afwisselend on- en offline programma voor en door collega’s. Zo kreeg hij een verdiende warme waardering, ondanks de coronamaatregelen.

Online afscheid van Hans van Leeuwen bij DGMR

Innovatiekracht

Oorspronkelijk zouden we het afscheid van Hans vieren tijdens ons 40-jarig jubileumfeest in oktober 2020. Toen dat niet kon doorgaan, moesten we nieuwe wegen ontdekken en inslaan om onze inmiddels oud-directeur een warm en waardig afscheid te geven. Eentje waarbij de vakkennis van Hans, maar ook de collegialiteit en innovatiekracht bij DGMR de boventoon moesten voeren.

We trapten zijn afscheid af met een inhoudelijk webinar, getiteld ‘Sporen van hoogwaardig bouwen. De wissels om’. Gasten en collega’s aan tafel gaven hun visie op bouwen in hoofdstedelijk gebied, geluid en duurzaamheid. Het laatste woord was aan Hans met een pleidooi voor aanpakken en aandacht voor geluid en trillingen. Zo’n 100 relaties volgden de uitzending online.

 

Farewell to Hans

Intern organiseerden we een ‘Farewell to Hans’ met zo’n 20 naaste collega’s op ons kantoor in Den Haag en zo’n 150 collega’s online. We legden verbinding met de paardentram die Hans en zijn familie ophaalde, zodat iedereen live kon meekijken. Op locatie volgenden optredens van een operazangeres en enkele collega’s, toespraken en een kennisspel waaraan ook collega’s online meededen. We wisselden dit af met videoboodschappen en een online toespraak van oud-directeur Theo Gies.

Maar liefst 28 jaar heeft Hans van Leeuwen zich voor DGMR ingezet als directeur, gezicht van de vestiging Den Haag en senior adviseur op het gebied van geluid en trillingen. We bedanken hem voor de samenwerking en zijn oog voor het welzijn van de medewerkers. Hans, het ga je goed!

Onze adviseurs

Michel van Kesteren

Adviseur milieu en ruimte

Mark Bakermans

Senior adviseur Industrie, Verkeer en Milieu

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.