DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Handen uit de mouwen voor NLdoet 2020

Handen uit de mouwen voor NLdoet 2020

Komende vrijdag nemen zo’n 45 collega’s met veel plezier kwast, schop of schoonmaakdoek ter hand voor NLdoet 2020. Op maar liefst vier locaties steken we de handen uit de mouwen voor deze grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Klussen bij buurthuis in Arnhem voor NLdoet

Duurzaamheid

Twee Arnhemse basisscholen krijgen hulp vanuit ons kantoor in Arnhem. De Laarhorst is vooral geholpen met schilder-, behang-, timmer- en schoonmaakwerk. De Sterrenkring wil de moestuinen aan het einde van de middag weer lenteklaar hebben. De collega’s van ons Haagse kantoor gaan naar Buitenplaats Ockenburgh in Den Haag, waar zowel de moestuin aandacht krijgt als het schilderwerk binnen. In Tynaarlo staat de klus in het teken van ecologisch bosbeheer. Collega’s van ons kantoor in Drachten maken dichtgegroeide plekken weer open en verwerken de stammen en takken in nieuwe wallen en ringen.

DGMR vindt het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Veel opdrachtgevers schakelen ons in vanwege onze expertise op het gebied van duurzaamheid. Wij willen duurzaamheid ook op lokaal niveau stimuleren. Daarnaast is NLdoet goed voor het saamhorigheidsgevoel door samen leuke en waardevolle dingen te ondernemen. Als afgeleide van NLdoet organiseren we daarom ook jaarlijks DGMRdoet.

 

Onze adviseurs

Ieke Kuijpers-van Gaalen

Algemeen directeur en Senior adviseur Energiebeleid

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.