DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Geslaagde DGMR Bureaudag

Geslaagde DGMR Bureaudag

‘Fantaseer over projecten die je graag wilt doen. Ze kunnen zomaar werkelijkheid worden’, zo stelde directeur Paul van Bergen tijdens de DGMR Bureaudag.

Bureaudag 2018 bij Wildlands Emmen | DGMR

'Fantaseer over projecten die je graag wilt doen. Ze kunnen zomaar werkelijkheid worden', zo stelde directeur Paul van Bergen tijdens de DGMR Bureaudag. 

Alle medewerkers van DGMR kwamen in Emmen samen om elkaar te inspireren en te ontmoeten tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst. Elk jaar vindt het event plaats op de locatie van een afgerond DGMR-project. Dit jaar was dat Wildlands Adventure Zoo. Met name voor de grootste kas van Europa – de Jungola – zetten collega's zich in om een brandveilige en comfortabele omgeving te creëren.

Prachtige projecten

Paul van Bergen daagde zijn collega's uit om hun fantasie de vrije loop te laten. Hij noemde zelf prachtige projecten als het Rijksmuseum, Rijnstraat 8 en de nieuwe Schiphol-pier als voorbeelden van dromen die werkelijkheid worden. De DGMR-directeur keek tevreden terug op het afgelopen jaar en constateert dat we steeds meer gevraagd worden vanwege onze expertise, kwaliteit en vernieuwing.

Met eigen ogen konden de collega’s de resultaten bij Wildlands bekijken met een bezoek aan het park en een diner tussen de dieren in de Jungola.

 

Paul van Bergen op Bureaudag 2018 | DGMR

Onze adviseurs

Paul van Bergen

Directeur en Senior adviseur Bouwfysica en duurzaamheid

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!